Evenemangsområde


Hitta hit

Evenemangsområde med start och mål äger rum på den anrika Sollidsplanen på Skansen. Du tar dig in till GORE-TEX Winterrun genom Skansens huvudentré. Publik och anhöriga ges fri entré från klockan 15:00 på lördagen.

Parkering

Det bästa sättet att ta sig till Skansen är att åka kommunalt. Det finns gott om anslutningar till Skansen via spårvagn, buss och båt. För mer information besök www.skansen.se/sv/ta-dig-till-skansen. Om du behöver ta bilen är det allmänna parkeringsplatser som gäller.

Omklädning/toaletter/väskinlämning

Vi rekommenderar att du kommer ombytt till evenemanget. Det finns ett mindre utrymme för omklädnad uppe vid starten. Fler omklädningsrum med duschmöjligheter finner du på Scandic Hasselbacken.

OBS! Skansen Terrassen är inte öppen för ombyte eller att värma sig innan loppet, utan enbart för de som förköpt After Run.

Överdragskläder kan lämnas i vår väskinlämning i närheten av starten. Denna är belägen utomhus. På nummerlappen finns en perforerad del längst ner. Denna ska rivas av och den hålade lappen ska fästas på ryggsäcken/påsen som lämnas in i väskinlämningen. Den andra lappen lägger du i ryggsäcken/påsen.

Toaletter finns givetvis i evenemangsområdet.

Skor och kläder till utlåning

På plats i evenemangsområdet uppe på Sollidenplan finns det möjlighet att låna skor från Icebug för bra grepp på isen, samt jackor från GORE-TEX. Det räcker inte till alla deltagare så först till kvarn som gäller.