JONSERED
MAY 15TH 2022

Icebug
Backyard
Trail


CANCELED

JONSERED

MAY 2022

Icebug

Backyard

Trail


INSTÄLLT!

Vi kommer med tråkiga besked - vi behöver tyvärr ställa in vårt lopp i maj, på grund av nya regler kring motionslopp i skogarna under våren! Mellan 1/5-30/6 är det inte längre tillåtet att anordna större motionslopp i skogarna runt vårt huvudkontor - då det sliter mycket på stigarna när naturen håller på att vakna och stör djurlivet som just den här perioden är i färd med att föröka sig och föda nytt liv!

Vi vill ju såklart inte förstöra vår natur eller störa dess djurliv, så vi ställer in vårt lopp i maj och kommer istället att använda våren till att testa en rad nya koncept, där vi kan samlas i mindre skala, och njuta av och upptäcka naturen runt omkring vårt huvudkontor. Vi vill laga mat utomhus, vi vill upplevelse-springa, vandra till vackra platser och bjuda in till en rad olika föreläsningar. Vi skulle tycka att det vore otroligt kul om du vill vara med på det.
Mer om detta inom kort!

Vi ses!

WELCOME TO
OUR BACKYARD.

Vår skog har allt man kan önska sig. Snabba småstigar, uråldriga berghällar och lummiga mossgläntor. Bok- och barrskog. Små spegelblanka sjöar. Porlande bäckar, djupa dalgångar och vidunderliga utsikter.
Vår skog är full av färg, full av liv och full av känslor. Och framförallt är den för fin för att vi inte ska dela med oss av den.
Skogen kallar på dig. Den är lika mycket din som vår.
Välj mellan 16k eller 8k. Båda distanserna kan springas eller vandras.

ETT LOPP FÖR ALLA.

Icebug Backyard Trail är ett lopp för alla. Här finns det korta barnloppet och en lagom utmanande 8-kilometersbana, men också en riktigt tuff bansträckning på 16 kilometer som bjuder på alla typer av skog och alla typer av underlag. Vid målet väntar foodtruck, fantastiskt kaffe och alla dina vänner. Kan det bli bättre?

Vi ingår i

Trailrunning Sweden Store

TRAILTOUR

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR vill stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Slutsegrarna är värdiga titeln Sveriges mest kompletta traillöpare.

Follow us

Where the action is

FIND YOUR CITY