JONSERED17 OCTOBER 2021

IcebugBackyardTrail


ANMÄLAN

JONSERED17 OCTOBER 2021

IcebugBackyardTrail


VIKTIG INFORMATION

Icebug Backyard Trail ställs 2020 och våren 2021. Detta på grund av Covid-19 utbrottet och de restriktioner som Folkhälsomyndigheten satt upp.

Ni som redan anmält er kommer automatiskt att få era pengar återbetalda. Vi siktar nu på att komma tillbaka till det normala i oktober 2021 och då genomföra första loppet på ett ochett halvt år.

Vid frågor kontakta ix@icebug.se

WELCOME TOOUR BACKYARD.

Vår skog har allt man kan önska sig. Snabba småstigar, uråldriga berghällar och lummiga mossgläntor. Bok- och barrskog. Små spegelblanka sjöar. Porlande bäckar, djupa dalgångar och vidunderliga utsikter.
Vår skog är full av färg, full av liv och full av känslor. Och framförallt är den för fin för att vi inte ska dela med oss av den.
Skogen kallar på dig. Den är lika mycket din som vår.
Välj mellan 16k eller 8k. Båda distanserna kan springas eller vandras.

ETT LOPP FÖR ALLA.

Icebug Backyard Trail är ett lopp för alla. Här finns det korta barnloppet och en lagom utmanande 8-kilometersbana, men också en riktigt tuff bansträckning på 16 kilometer som bjuder på alla typer av skog och alla typer av underlag. Vid målet väntar mat från Lille Grisen, hembakt och kaffe från Jonsereds IF och alla dina vänner. Kan det bli bättre?

Vi ingår iTrailrunning Sweden StoreTRAILTOUR

Trailrunning Sweden Store TRAILTOUR vill stärka utvecklingen av svensk traillöpning och lyfta fram de talangfulla och konditionsstarka atleter som satsar seriöst på sporten. Touren sträcker sig över åtta månader, täcker distanser från 10 till 80 kilometer och utspelar sig på allt från fjälltoppar till sandstränder. Slutsegrarna är värdiga titeln Sveriges mest kompletta traillöpare.

Follow us

Where the action is

FIND YOUR CITY