IcebugBackyardTrail


17 oktober 2021

VIKTIG INFORMATION

Icebug Backyard Trail ställs in 2020 och våren 2021. Detta på grund av Covid-19 utbrottet och de restriktioner som Folkhälsomyndigheten satt upp.

Ni som redan anmält er kommer automatiskt att få era pengar återbetalda. Vi siktar nu på att komma tillbaka till det normala i oktober 2021 och då genomföra först loppet på ett och ett halvt år.

Vid frågor kontakta ix@icebug.se

WELCOME TOOUR BACKYARD.

Vår skog har allt man kan önska sig. Snabba småstigar, uråldriga berghällar och lummiga mossgläntor. Bok- och barrskog. Små spegelblanka sjöar. Porlande bäckar, djupa dalgångar och vidunderliga utsikter.
Vår skog är full av färg, full av liv och full av känslor. Och framförallt är den för fin för att vi inte ska dela med oss av den.
Skogen kallar på dig. Den är lika mycket din som vår.
Välj mellan 16k eller 6k på våren och 16k eller 8k på hösten. Samtliga distanserna kan springas eller vandras.

ETT LOPP FÖR ALLA.

Icebug Backyard Trail är ett lopp för alla. Här finns det korta barnloppet och en lagom utmanande 8-kilometersbana, men också en riktigt tuff bansträckning på 16 kilometer som bjuder på alla typer av skog och alla typer av underlag. Vid målet väntar foodtruck, fantastiskt kaffe och alla dina vänner. Kan det bli bättre?

Stanna lite längre i Jonsered

Mysigt boende bara 100 meter ifrån Icebug Backyard trail arenan!

Le Mat i Jonsereds fabriker är ett nybyggt hotell i Partille med 27 ljusa och välplanerade rum, en trivsam lounge och konferensmöjligheter. Här har du möjlighet till avkoppling och rekreation i Natura 2000-områden och Jonsereds trädgårdar, bad i sjön Aspen, men du har samtidigt nära till shopping och nöjen.

Med pendeln tar det bara två minuter till Partille C och tolv minuter till Centralstationen i Göteborg.

Follow us

Where the action is

FIND YOUR CITY

Skor för Backyard Trail


Rötter och stenar kräver bra grepp. Vi rekommenderar skor med RB9X men även BUGrip fungerar alldeles utmärkt i skogen, speciellt om det är blött.

TILL BUTIKEN