STOCKHOLM 26 JAN 2019

SIGN UP FOR 2019

STOCKHOLM 26 JAN 2019

ANMÄL DIG NU!

Upplev ett nytt Skansen.

Med tusentals löpare som springer genom ett vinterupplyst Skansen skapas en fantastisk atmosfär med eldkorgar, facklor och eldkonstnärer. Våra DJ:s utmed banan kommer göra allt för att peppa dig när du springer GORE-TEX Winterrun Stockholm, allt för att skapa en härlig vinterlöpningsfest med magisk inramning och skön stämning du sent ska glömma.

På Skansen bjuder vi på spektakulära 5- och 10-kilometerslopp med start, varvning och mål på ett vintersmyckat Sollidenplan!

Loppet består av ett eller två varv på en 5-kilometersbana där cirka hälften av löpningen genomförs inne på Skansen och resterande i en slinga runt Skansen på Djurgården.

Välkommen!

Vem lyser mest?

Shine bright like a diamond! Kom som en julgran, lucia, ett blinkande snabbköp, clown, isprinsessa, eller varför inte som ett lysande troll? Vi utlovar finfina priser till de deltagare som låter fantasin flöda och springer i de mest fantastiska kreationerna!

5KHalva distansenDubbelt så skoj!

Vårt 5KM-lopp är gjort för ren glädje! Spring, jogga eller gå. Ensam, med vänner, familj eller kollegor. Oavsett så kan vi garantera en fantastisk kväll!

10KStörre utmaningMaffigare upplevelse!

Det längre loppet! För alla som vill utmana sig med en rejäl vinterutmaning och ett varv till på den inspirerande banan.

Vad kostar det?

Ju tidigare du anmäler dig, desto billigare blir det!

20 - 28 oktober: 300 kronor.
29 oktober - 31 december: 380 kronor.
1 januari - 13 januari: 480 kronor.

Därefter gäller endast efteranmälan på plats och detta kostar 550 kronor.

Skor för GORE-TEX Winterrun


Vid vinterväderlek rekommenderar vi dubbade skor till Winterrun. Här är våra bästa tips:

Gå till shop