Spring längs älven!


Den 19e Januari är Lindholmen häftigast i Göteborg – Upplev detta med dina löparskor!

 

Med start i en av Lindholmens stora hangarer. Därinne ett beat som väcker både dig och vår eld-dekorerade starthangar till liv. Därefter ett startskott och en ljusshow du inte vill missa. Och detta är bara starten på WinterRun Göteborg.

 

Med den nya sträckningen på Lindholmen så kan vi utlova en vacker sträckning som, utöver den magiska starten, böljar sig över kajens små pirer, förbi ett vintrigt Slottsberget och runt Sannegården på isiga små asfaltslöpor.

 

Längs hela banan kommer både eldkorgar, facklor och eldkonstnärer peppa dig och leda dig till målgång och folkets jubel. Det är två spektakulära 5/10 kilometerslopp helt enkelt!

 

För de som springer 10 km och får njuta av banan två gånger går varvning inne i hangaren och efter att ha varvat där inne kommer det inte vara några som helst problem för dig att ha energi nog att spurta hem sista varvet!

 

Vi utlovar helt enkelt en häftig vinterlöparsfest med en stämning du sent ska glömma. Banan är väldigt lättsprungen och perfekt för att slå personligt rekord!

Varmt välkommen!

WINTER RUN har sanktion från Svenska friidrottsförbundet och kommer att vara kontrollmätt.