GÖTEBORG 19  JAN 2019

RESULTAT 2019

GÖTEBORG 19 JAN 2019

RESULTAT 2019

Upplev ett vibrerande och maffigt upplyst Lindholmen.

Den 19:e januari är Lindholmen häftigast i Göteborg – Upplev detta med dina löparskor!

Start i en av Lindholmens stora hangarer. Därinne ett beat som väcker både dig och vår eld-dekorerade starthangar till liv. Därefter ett startskott och en ljusshow du inte vill missa. Och detta är bara starten på GORE-TEX Winterrun Göteborg.

Med den nya banan på Lindholmen så kan vi utlova en vacker sträckning som utöver den magiska starten böljar sig över kajens små pirer, förbi ett vintrigt Slottsberget och runt Sannegårdshamnen.

Vi utlovar helt enkelt en häftig vinterlöparfest med en stämning du sent ska glömma. Banan är flack och perfekt för att slå personliga rekord!

Varmt välkommen!

Vem lyser mest?

Shine bright like a diamond! Kom som en julgran, lucia, ett blinkande snabbköp, clown, isprinsessa, eller varför inte som ett lysande troll? Vi utlovar finfina priser till de deltagare som låter fantasin flöda och springer i de mest fantastiska kreationerna!

5 kmHalva distansenDubbelt så skoj! 

Vårt 5 km-lopp är gjort för ren glädje! Spring, jogga eller gå - själv, med vänner, familj eller kollegor. Oavsett så kan vi garantera en fantastisk kväll!

10 kmStörre utmaningMaffigare upplevelse! 

Det längre loppet! För alla som vill utmana sig med en rejäl vinterutmaning och ta ett varv till på den inspirerande banan.

Vad kostar det?

Ju tidigare du anmäler dig, desto billigare blir det!

20 - 28 oktober: 300 kronor
29 oktober - 31 december: 380 kronor
1 - 13 januari: 480 kronor

Därefter gäller endast efteranmälan på plats och detta kostar 550 kronor.

Skor för GORE-TEX Winterrun


Vid vinterväderlek rekommenderar vi ståldubbade skor. Här är våra bästa tips:

Gå till shop